Nog een nachtje slapen..
Door: AstridKersten
Blijf op de hoogte en volg Astrid
16 April 2012 | Nederland, Veldhoven
Mijn volgende reisverslag zal vanuit Paramaribo zijn, ik hoop dat jullie mij volgen!
16 April 2012 - 10:26
Jacq:
Hey,
Ik ga jullie zeker volgen!
Via deze weg; een hele goede reis en vooral heel veel succes en plezier in Suriname. Hou ons op de hoogte!
liefs, jacq -
16 April 2012 - 11:57
Myra:
Ha Astrid,
Wat een superreis voor de boeg!
Ondanks dat er gestudeerd moet worden is er natuurlijk genoeg tijd voor andere leuke dingen! Heel veel plezier!
Myra -
16 April 2012 - 15:38
Marleen:
Afscheid nemen zal wel moeilijk zijn. Wij komen je in ieder geval snel opzoeken en kort daarna je liefje. -
16 April 2012 - 16:57
Claudia:
Heeel veel plz! En een goede reis! -
16 April 2012 - 20:05
Janet:
hoi Astrid,
Ik wens je een heel leuke en vooral ook leerzame tijd en ik hoop veel leuke berichten van je te lezen.
groetjes Janet
17 April 2012 - 18:01
Pleun:
Hee Astrid!
Zo weer sneller weg dan je denkt! Geniet ervan daar in Suriname en zorg er voor dat je die kleien beestje allemaal daar laat he! Ik ga je hier zeker volgen en gewoon niet te veel aan Nederland denken dan zijn die 3 maanden zo om, als je terug bent is het ook weer voorbij en start het normale leventje weer he! Geniet ervan en ben benieuwd naar je verhalen en je foto's natuurlijk! Enjoy your trip girl!
Liefs