Veilig aangekomen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Astrid Kersten - WaarBenJij.nu Veilig aangekomen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Astrid Kersten - WaarBenJij.nu

Veilig aangekomen

Door: AstridKersten

Blijf op de hoogte en volg Astrid

17 April 2012 | Suriname, Paramaribo

Na een 9 uur lange vliegreis die ik doorgekomen ben met 3 films (mam voor jou een tip als je in het vliegtuig zit: The Game, echt een leuke film.) en 4 mislukte slaappogingen, zijn we eindelijk aangekomen in Suriname. De eerste indruk toen we uit het vliegtuig stapten was.. WARM! Poeh hee, echt snikheet en klam. Mijn warme laarzen heb ik dus maar meteen omgeruild voor slippertjes. Op het vliegveld mijn euro's ingewisseld voor Surinaamse dollars en doorgelopen naar de taxi, die al 1,5 uur op ons stond te wachten. Wat is Suriname mooi zeg! Overal groen van bomen en kleurtjes van bloemen en huizen. De taxirit duurde nog een klein uurtje, voordat we in ons appartement kwamen. Wat kleiner dan verwacht, maar wel netjes. We werden vriendelijk ontvangen, alle mensen die we tot nu toe hebben meegemaakt waren trouwens heel vriendelijk. Na een rondleiding door het appartement en uitleg van de enorme sleutelbos, zijn we naar de KFC gelopen die om de hoek zit. Daarna maar weer terug naar het appartement om koffers uit te pakken en te douchen. Dadelijk even snel een wijntje drinken hier en dan slapen want ik ben heel erg moe!

Foto's zal ik er zo snel mogelijk op zetten!
Welterusten!

• 18 April 2012 - 07:15

Janet:

Hoi Astrid,

Hopelijk heb je lekker geslapen in je nieuwe verblijf en ben je weinig dikke spinnen tegengekomen de eerste avond.

Ik ben benieuwd naar je foto's. Veel plezier daar.

• 18 April 2012 - 07:48

Claudia:

Fijn dat jullie een goede reid hebben gehad. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de eerste foto's en indrukken!
    X

• 18 April 2012 - 07:58

Jacq:

fijn dat jullie goed aangekomen zijn!

• 18 April 2012 - 10:36

Myra:

Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen!

• 18 April 2012 - 11:13

Marleen:

Fijn dat de reis goed is verlopen en dan nu lekker eerst een weekje relaxen. Geniet ervan meid!

• 18 April 2012 - 12:48

Leny Kersten:

wat een leuk verslag, fijn dat de eerste indrukken zo positief zijn. dat gaat helemaal goed komen.

veel succes en wij zullen je verslagen volgen.

groeten van opa ruud en leny

• 18 April 2012 - 18:02

Opa:

fijn dat je goed bent aangekomen en veel plezier
    opa en oma

• 18 April 2012 - 20:26

Margo:

Hoi Astrid, leuk om mee te mogen lezen! Hoeveel tijdsverschil is er eigenlijk met NL ? Ben je al een beetje geacclimatiseerd daar? Veel succes en plezier,
    Margo

• 19 April 2012 - 06:05

Ellen:

Hoi Astrid
    Heb je de slaap al ingehaald?
    Fijn om hier je ervaringen te kunnen lezen. Je pagina ziet er goed uit!

Nu weet ik in elk geval dat je goed bent aangekomen daar. Verder ben ik heel benieuwd naar hoe het je bevalt en hoe de stage is. Dus ik kom geregeld terug hier. Veel plezier en groeten!